Keuzemenu aan tafel geserveerd bij De Notelaar

van 1 november tot 18 december

de laatste twee weken van december serveren wij uitsluitend ons Kerstmenu

ALL-IN:
3 uren: 50 euro p.p. incl. ALL-IN drankenpakket
(geen sterke dranken)

+ 5 euro per bijkomend uur
3 euro per kind per levensjaar van 4 tot 12 jaar 

ZONDER DRANKEN:
3 gangen (voor- en hoofdgerecht en dessert):
35 euro p.p.

4 gangen (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
40 euro p.p.

Voorgerechten:

Grijze garnaal
Parelcouscous / chorizo / zure room

Ham, Witoof & kaaskroket
Little gem / Yoghurt/dille / krokante ui

Huisbereide garnaalkroket klassiek gebracht
Huisbereid / Peterselie / Citroen

Ganzenlever bonbon
Gerookte paling / espuma geitenkaas / rode biet / peperkoek

Gelakt Everzwijn
rammenas / pickles / champignon / witte kool

Burrata ( Vegetarisch)
Pompoen / vadouvan / basilicum

Soepen:

Tomaat
balletjes / room

Dagsoep
Chef's keuze

Hoofdgerechten:

Roodbaarsfilet

Schelvishaasje

Stoofpotje van wild

Hert

Risotto / pompoen / rucola (vegetarisch)

Chateaubriand Wit blauw

Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en een aardappelbereiding aangevuld met kroketjes op tafel.

Desserten:

Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)

Aan tafel geserveerd

Dame Blanche
vanille / chocolade / slagroom

Creme Brulée
klassiek gebracht

Tarte tatin van ananas
kokos

Kaasbordje
samengesteld door de chef (+ 7 euro)

Kindergerechten:

Biefstuk

Balletjesbrochette
         
Kaaskroket

Kippennuggets

Videe


Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en aardappelbereidingen naar keuze: Gebakken aardappeltjes, frietjes, kroketjes.

Keuzemenu aan tafel geserveerd bij De Notelaar

van 6 januari tot 28 februari 2023

4 GANGEN MENU ALL-IN:
60 euro p.p. incl. all-in drankenpakket (geen sterke dranken) - duurtijd 4 uren

+ 5 euro p.p. per bijkomend uur

Kinderen: 3 euro per levensjaar vanaf 4 tot 12 jaar

ZONDER DRANKEN:
3 gangen (voor- en hoofdgerecht en dessert):
40 euro p.p.

4 gangen (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
45 euro p.p.

Voorgerechten:

Ceviche van wijting
Bloemkool / limoen / koriander / Pickles

Kaaskroket
witloof / Yoghurt / dille / krokante ui

Huisbereide garnaalkroket klassiek gebracht
Huisbereid / Peterselie / Citroen

Vitello tonato “ De Notelaar”
Tataki tonijn / kalfsvlees / ansjovis / appelkapper

Carpaccio hert
Ganzelever / kweepeer / knolselder / spinazie

Krokante Nobashi garnaal
Aziatische groentensalade / Oosterse sesamdressing

Soepen:

Tomaat
balletjes / room

Dagsoep
Chef's keuze

Hoofdgerechten:

Heekfilet
Rode mulfilet
Eendenborstfilet
Fazantfilet
Chateaubriand
Ravioli boschampignon / truffel

Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en een aardappelbereiding aangevuld met kroketjes op tafel.

Desserten:

Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)

Aan tafel geserveerd

Dame Blanche
vanille / chocolade / slagroom

Creme Brulée
klassiek gebracht

Pim's
sinaasappel / chocolade

Kaasbordje
samengesteld door de chef (+ 7 euro)

Kindergerechten:

Biefstuk

Balletjesbrochette
         
Kaaskroket

Kippennuggets

Videe


Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en aardappelbereidingen naar keuze: Gebakken aardappeltjes, frietjes, kroketjes.

Voorgerechten uit ons nieuwe keuzemenu !

Impressies van Restaurant De Notelaar

© De Notelaar Kasterlee BV - Ondernemingsnummer: BE0809674440  -  Webdesign & Onderhoud: Smart Site Solutions