Kerstmenu De Notelaar 2023
Aperitief vergezeld van een Amuse Guelle
***
Fazant /rode biet/paddenstoel/pijnboompit
Of
Gerookte paling/Zeebaars /Rettich/wasabi/avocado
***
Soepje van kokos & curry / scampi / koriander
Of
Tomatensoep met balletjes
***
Sint Jacobsvrucht /kervel/pastinaak/Schorseneer **
Of
Parelhoenfilet/kervel/pastinaak/Schorseneer **
***
Hertenkalffilet/knolselder/witloof/pompoen/ wildjus / kroketjes
Of
Schelvisfilet /knolselder/witloof/pompoen / schaaldierenjus/ kroketjes
***
Koffie/mascarpone/chocolade
Of
Citroen/meringue
Of
Assortiment kazen samengesteld door de chef (+ 7,50 euro ipv dessert, + 12,50 euro als
extra gang)
Prijzen per persoon All-inclusive duurtijd 4 uren (geen sterke dranken):
3 gangen met soep als eerste gang:
65,00 euro
3 gangen met voorgerecht als eerste gang:
70,00 euro
4 gangen menu met soep:
75,00 euro
4 gangen menu met koud en warm voorgerecht: 80,00 euro
5 gangen menu **:
85,00 euro
Aankomsttijden:
23 december: tussen 17 en 19u
24 december: tussen 17u en 19u
25 december: middagservice toekomen
tussen 12u en 13u
Avondservice toekomen tussen 17u en 18u
26 december:
tussen 12u en 13u, geen avondservice
1 januari:
tussen 12u en 13u, geen avondservice
Kerstbuffet De Notelaar 2023
We serveren ons kerstbuffet op 23 - 24 – 25 – 26 december en 1 januari
Aperitief
***
Voorgerechtenbuffet van de chef
***
Velouté van tomaat met balletjes of dagsoep
***
Uitgebreid warm buffet:
• Hertenfilet aan buffet versneden
• Wildstoverij
• Varkensrug “De notelaar” aan buffet versneden
• Kippenfilet aan buffet versneden
• Chateaubriand aan buffet versneden
• Vegetarische pasta
• Visfilet volgens marktaanbod
• Scampi “oosters”
• 4 bereidingen aan warme groenten
• 2 aardappelbereidingen
***
Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)
Prijzen:
3 uren:
60 euro incl. All-in drankenpakket
+ 5 euro per bijkomend uur
kinderen:
3,00 euro per levensjaar vanaf 4 tot 12 jaar
Aankomsttijden:
23 december: tussen 17 en 19u
24 december: tussen 17u en 19u
25 december: middagservice toekomen tussen 12u en 13u
Avondservice toekomen tussen 17u en 18u
26 december:
tussen 12u en 13u, geen avondservice
1 januari: tussen 12u en 13u, geen avondservice
Afhaal kerst- en nieuwjaarsperiode 2023
Koud buffet:
Vis:
• Tomaatje, rijkelijk gevuld met grijze garnaaltjes
• Rivierkreeft, graanmosterd, zure room, avocado
• Gebakken scampi
• Vismousse van de chef
• Gerookte zalm met z'n garnituren
• Gerookte forel afgewerkt met ajuin en peterselie
• Tapenade van bloemkool, carpaccio van Coquilles
Vlees:
• Vitello tonato
• Gedroogde ham
• Rosbief van de chef
• Coppa, rode biet, geitenkaas
• Wildpate – confijt
• Gevulde eitjes
Groentjes & sausjes:
• Aardappelsla
• Tomatensla
• Worteltjes
• Gemengde sla
• Hongaarse koolsalade
• Pasta pesto
• Couscoussalade van de chef
• Waldorfsalade
• Cocktailsaus ,Tartaar & Mayonaise
• Broodjes & botertjes
Prijzen per persoon:
38,00 euro per volwassene
20,00 euro per kind
Afhaalmomenten:
24 december tussen 15u en 16u
25 december tussen 10u en 11.30u
31 december tussen 15u en 16u
1 januari tussen 11u en 11.30u
Bestellingen via e-mail naar info@denotelaarkasterlee.be