Kerstmenu De Notelaar 2023


Aperitief vergezeld van een Amuse Guelle

***

Fazant /rode biet/paddenstoel/pijnboompit
Of
Gerookte paling/Zeebaars /Rettich/wasabi/avocado

***

Soepje van kokos & curry / scampi / koriander
Of
Tomatensoep met balletjes

***

Sint Jacobsvrucht /kervel/pastinaak/Schorseneer **
Of
Parelhoenfilet/kervel/pastinaak/Schorseneer **

***

Hertenkalffilet/knolselder/witloof/pompoen/ wildjus / kroketjes
Of
Schelvisfilet /knolselder/witloof/pompoen / schaaldierenjus/ kroketjes

***

Koffie/mascarpone/chocolade
Of
Citroen/meringue
Of
Assortiment kazen samengesteld door de chef (+ 7,50 euro ipv dessert, + 12,50 euro als
extra gang)

Prijzen per persoon All-inclusive duurtijd 4 uren (geen sterke dranken):

3 gangen met soep als eerste gang:
65,00 euro

3 gangen met voorgerecht als eerste gang:
70,00 euro

4 gangen menu met soep:
75,00 euro

4 gangen menu met koud en warm voorgerecht: 80,00 euro

5 gangen menu **:
85,00 euro

Aankomsttijden:
23 december: tussen 17 en 19u

24 december: tussen 17u en 19u

25 december: middagservice toekomen
tussen 12u en 13u

Avondservice toekomen tussen 17u en 18u

26 december:
tussen 12u en 13u, geen avondservice

1 januari:
tussen 12u en 13u, geen avondservice


Kerstbuffet De Notelaar 2023


We serveren ons kerstbuffet op 23 - 24 – 25 – 26 december en 1 januari


Aperitief

***

Voorgerechtenbuffet van de chef

***
Velouté van tomaat met balletjes of dagsoep

***

Uitgebreid warm buffet:
• Hertenfilet aan buffet versneden
• Wildstoverij
• Varkensrug “De notelaar” aan buffet versneden
• Kippenfilet aan buffet versneden
• Chateaubriand aan buffet versneden
• Vegetarische pasta
• Visfilet volgens marktaanbod
• Scampi “oosters”
• 4 bereidingen aan warme groenten

• 2 aardappelbereidingen

***

Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)

Prijzen:

3 uren:
60 euro incl. All-in drankenpakket
+ 5 euro per bijkomend uur

kinderen:
3,00 euro per levensjaar vanaf 4 tot 12 jaar

Aankomsttijden:

23 december: tussen 17 en 19u

24 december: tussen 17u en 19u

25 december: middagservice toekomen tussen 12u en 13u

Avondservice toekomen tussen 17u en 18u

26 december:
tussen 12u en 13u, geen avondservice

1 januari: tussen 12u en 13u, geen avondservice


Afhaal kerst- en nieuwjaarsperiode 2023


Koud buffet:

Vis:
• Tomaatje, rijkelijk gevuld met grijze garnaaltjes
• Rivierkreeft, graanmosterd, zure room, avocado
• Gebakken scampi
• Vismousse van de chef
• Gerookte zalm met z'n garnituren
• Gerookte forel afgewerkt met ajuin en peterselie
• Tapenade van bloemkool, carpaccio van Coquilles

Vlees:
• Vitello tonato
• Gedroogde ham
• Rosbief van de chef
• Coppa, rode biet, geitenkaas
• Wildpate – confijt
• Gevulde eitjes

Groentjes & sausjes:

• Aardappelsla
• Tomatensla
• Worteltjes
• Gemengde sla
• Hongaarse koolsalade
• Pasta pesto
• Couscoussalade van de chef
• Waldorfsalade
• Cocktailsaus ,Tartaar & Mayonaise
• Broodjes & botertjes

Prijzen per persoon:

38,00 euro per volwassene
20,00 euro per kind

Afhaalmomenten:

24 december tussen 15u en 16u
25 december tussen 10u en 11.30u
31 december tussen 15u en 16u
1 januari tussen 11u en 11.30u

Bestellingen via e-mail naar info@denotelaarkasterlee.be


© De Notelaar Kasterlee BV - BE0809.674.440 - Cookie- en privacypolicy